Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

duminică, 9 octombrie 2011

{ I confess }

sursa internet


Am deschis fereastra si am mirosit Toamna!
Miroase frumos si puternic, si stie ca s-a lasat foarte mult asteptata! E maiestuoasa si- unii ar spune- putin malitioasa! Spune ca nu sta foarte mult caci surata ei,Iarna e nerabdatoare sa ajunga si ea. Ele au facut asa un pariu intre ele, si iarna s-a decis sa nu ne chinuie infiorator: va fi lunga,dar blanda. Ele amandoua sunt putin suparate pe vara,caci s-a facut rea si parleste tot, si strica cheful oamenilor de natura dezlantuita. Inainte ne placea, trebuie sa recunoastem, ne placeau toate anotimpurile si ne multumeam cu ce ne dadea fiecare. Acum nu! 6 luni de vara si 6 de iarna, aproape? Din sandale in sosoni??? Pai ce inseamna asta?
Si toamna? Dar primavara? Ele ce au, sunt ciumate de' au fost asa trimise la izolare si lasate doar cate un pic sa scoata capul?




Sincer, imi era tare dor de o ceasca cu  ceai caldut in confortul fotoliului si in compania unei carti bune.
Ador toamna!!!

sursa foto: internet
Sa nu mai aud o perioada buna de timp de cuburi de gheata la pahar! Vreau doar ceai cald si poate cate un laptic. Neaparat cu cacao, altfel pentru mine nu prea are farmec si nu imi aminteste deloc de copilarie gol si alb...asa...

Am lasat fereastra deschisa ca sa intre Toamna si in camera mea... de cand o asteptam!!!

                                             ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I confess... imi place sa ma uit la Sotii de militari si,culmea tupeului mai urmaresc si Mediumul, joia aceasta insa l-am ratat caci faceam medii pe clase la predictive, si inca tot felul de situatii si planuri de recuperare a materiei! Aiurea, voi chiar credeti ca ne va baga cineva in seama cu recuperarea aceasta?
Da? In fine, 'om trai si 'om vedea!

Am lasat fereastra deschisa ca sa intre Toamna si in camera mea... de cand o asteptam!!!
...and still confess... si Anatomia lui Grey imi place si incep sa ma intreb cand incepe o serie noua,iar ceea ce am vazut eu martea trecuta este dintr-o serie nevizionata sau e tot o reluare? Caci am asa un amestesc de deja vu cu necunoscut!

Si ca sa fie obraznicia pana la capat ma uit si la Intrecerea anilor si la Factorul X!!! ( in pauza de la Intrecerea anilor).
Acum, cu siguranta, toti cititorii mei vor spune: -Orthodox bad are you, Ana dear! ( sau poate fara dear : )

Stiu,dar ce sa fac? Om sunt, cu pacate, deci!



Duminica si toamna binecuvantate sa avem,cu liniste si rod !

PS. Am facut si al doilea rand de zacusca [din nou]- impreuna cu mami,caci s-a decis in familie ca iarna e lunga si daca s-o scumpi intretinerea, cine va mai avea si bani de cumparat mancare? ;)) Ceva trebuie sa fie in casa...

Ana

6 comentarii:

  1. Ana dragă,
    Şi eu urmăresc "Anatomia lui Gray" şi aşteptam cu nerăbdare noul sezon. Dar se pare că TVR nu a avut posibilităţi financiare pentru achiziţia ultimului sezon (şapte), aşa că ne dau din nou sezonul şase. Deci, din această cauză ţi se pare deja vu.
    În altă ordine de idei, îţi doresc să te bucuri cât mai mult de toamna minunată care a început şi să ne încânţi cu cât mai multe reţete delicioase şi nu numai!
    Să ai o duminică binecuvântată!

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbe emisiunile la care te uiti. Si eu le urmaresc. Si toamna... doar cu ceai cald sau lapte cu cacao in sosete groase si cu o carte sau ceva de lucru se poate insoti...
    Daca apar ghebele ma gandesc si eu la inca o portie de zacusca dar daca nu.... raman doar cu cea de vinete....
    O toamna pe sufletul tau iti doresc....

    RăspundețiȘtergere
  3. Amin,Cornelia draga! Aha,deci l-am mai vazut de aia imi pare cunoscut! Slava Domnului ca nu sunt asa de obosita inca incat sa am deja vu! Te imbratisez cu drag, cele mai bune ganduri si urari de bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am fost tentata, Corina sa fac cu ciuperci,dar mama a zis ca sunt cam grele pt oameni care nu mai au fierea ,caci si cu vinete sunt destul de grele,si nu mi-a dat voie sa fac cu ciuperci! Multumesc pt vizita! Te imbratisez cu drag, cele mai bune ganduri si urari de bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ana, pentru Anatomia lui Grey iti recomand http://www.seriale.filmesubtitrate.info/2010/03/greys-anatomy-serial-online-subtitrat.html

    Vizionare placut fara reclame, la orice ora din zi si din noapte :)!!!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...