~~~~~~~~~~~~~~~~
Inainte de a te apuca de conservele toamnei,fa-ti un plan cu ceea ce vrei sa pregatesti.
Apoi cumpara ingredientele.
Toate:
Apoi, evident le speli, le cureti si incepi prepararea lor.
Desi zacusca a fost ultima in lista de pregateli, o voi posta prima, iar daca e cineva interesat si de reteta o voi publica diseara, nu de alta dar acum sunt intr-o viteza de nedescris: aspir, in pauzele dintre camere mai corectez la testele predictive, am pe foc un pilaf simplu cu carne de vita si masina cu prima transa de rufe bazaie in bucatarie ( si ma tot uit cu teama sa nu se opreasca apele cum mi s-a intamplat de sambata incoace ( fara nici un anunt ca se va intampla acest lucru, ca deh,doar e Romania, nu altceva si fiecare face ce vrea ca si-a "cumparat blocu' " (bleah ).
O minunatie de zacusca, asa de buna caci nu stiu daca mai ajunge pana in Post :) ( Sa speram ca totusi da,caci mama a decretat ca ea a doua tura nu mai face sa patim ca acum sa uitam de ea in spatele camarei... si are dreptate :)
Jurnalul Anei Photo |
Dupa care plec la scoala, unde am patru ore.
Apoi nani ( mi-am pregatit si o mare cana cu cafea,caci altfel nu stiu daca le pot face pe toate)
Voi ce mai faceti? Sper ca de la foarte bine in sus! :)
O zi binecuvantata sa avem si cu liniste sufleteasca!
Ana
Buna zacusca, mneam, mneam, dar nu o sterilizezi?
RăspundețiȘtergereFelicitari!! mi-a murit elanul de cand am vazut toata masa aia plina cu legume ;) Asa face si mama...muuuuult sa fie ;) O sterilizeaza totusi ca nu se bazeaza pe puterea noastra de a manca totul imediat ;) pupici
RăspundețiȘtergereBa da,Magda, o sterilizez. sigur,dar pozele sunt facute imediat dupa fierbere, intai coc totul, apoi le fierb in ceaun, si apoi le pun in borcane, le pun ulei incins si conservant si apoi le las sa se raceasca si gata !
RăspundețiȘtergereMultam ,Anto, si eu o sterilizez :) Pupici
RăspundețiȘtergereCe harnicuta ai fost! Imi plac imaginile pentru ca surprind bine atmosfera. :)
RăspundețiȘtergeremultumesc, scumpico, pupici :)
RăspundețiȘtergere