Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca
luni, 12 septembrie 2011
{ Ce-am mai gatit si nu am postat! }
O delicioasa friptura cu legume in straturi care in principiu a plecat de la niste ciuperci proaspete de doua feluri: champignons si galbiori.
Cu carne de porc,de data aceasta ( ni se mai intampla, uneori) care a stat la marinat peste noapte in ulei cu usturoi zdrobit si doua feluri de piper macinat.)
Primul strat in tava a fost de rondele de telina ( fara frunze,deci), al doilea de rondele de morcovi, apoi carnea in mijloc, si apoi pe langa carne, rondele de ceapa, ciupercile de doua feluri, si un strat de rondele de cartofi.
Am uitat sa va spun,carnea a fost "impanata" cu catei de usturoi.
Se da tava la cuptor, nu inainte de a adauga o ceasca de apa si inca putin ulei.
Si in felul acesta am reusit sa mancam si telina ( pe care nimeni in familia mea nu o prea agreeaza :D )
Drept garnitura am avut salata de castraveti. Delicios!
Pofta buna!
Ana
Later edit
In primele 45 de minute se acopera tava cu folie de aluminiu, si apoi un sfert de ora fara folie! Carnea se va gati in abur si nu va ramane necoapta :)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Cat de bine arata!!! VREAU SI EU NISTE PORC!! daca tot nu dorm la ora asta trebuie sa mananc da?? pupici
RăspundețiȘtergerecorect! Pupici :*
RăspundețiȘtergereAșa este, arată f bine și cu siguranta e delicioasa.Poate voi incerca si eu dar cu carne de vita si fara ceapa si telina. Am o intrebare: carnea pusa asa intreaga nu ramane cruda, caci cartofii si celelalte au un timp de preparare mai scurt?
RăspundețiȘtergeredraga MAgda, bine ca mi ai amintit! Nu ,nu ramane necoapta caci in primele 45 de minute se acopera tava cu folie de aluminiu, si abia apoi un sfert de ora fara folie, si in prima parte carnea se face ca la abur :) Pupici
RăspundețiȘtergere