Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

duminică, 17 iulie 2011

Cu multumiri anticipate!

Buna dimineata!
Am nevoie de cateva opinii in legatura cu serviciile de internet de la Romtelecom, sunt seriosi, in legatura cu interventiile, sunt promti? Cum "merge" netul de la Clicknet? M-am saturat de rds/rcs si as vrea sa reziliez contractul,dar inainte as vrea sa stiu daca cei de la Romtelecom sunt seriosi,sau toti sunt o apa si-un pamant!
De joia trecuta nu am cablu tv si ,de cate ori am telefonat pt deranajament, mi s-a spus ca " se lucreaza, mai e putin de remediat!" Pai remediau tot Bucuresti-ul daca ar fi lucrat ceva, mi-e lehamite de zerviciile din Romania, tara nimanui!!!!

Multumesc anticipat!
Ana

9 comentarii:

  1. Ca si trafic stiu ca este foarte bun si foarte rapid. l-am folosit de multe ori la prietenii nostri.
    dar ca si service nu stiu ce sa spun, dat fiindca nu l-am avut al nostru, ca noi avem acu de la alta firma, las pe altii mai patiti sa iti spuna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea, eu am met de la romtelecom, dar pe fibra optica. cand imi pica netul - rar ce-i drept in ultima vreme - pica telefonul fix si cablul tv. La cablu mai am o reminescenta de la RDS care asteapta un termen ca sa pot rezilia. Cat priveste net-ul, service-ul este relativ bun, oricum mult mai eficient decat celelalte. Traficul este bun, daca optezi pentru IP fix si ai si servicii de cablu incluse in grila minima gratis. Am fost printre primii abonati care au optat pentru fibra optica de la ei si a mers greu pana s-a rodat serviciul si service-ul, ca oamenii lor nu erau pregatiti si am schimbat vreo 3 modemuri. Acum e cel mai bun de pe piata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna
    am avut o lunga perioada de timp internet de la Romtelecom;
    ca satisfactie, pot spune ca a fost ok in masura de 90%, viteza, fara probleme deosebite,pret bun, in prima jumatate a contractului cand am avut reducere 50%, ulterior, m-a cam usturat la buzunar, drept urmare am ales o alta varianta, din motive financiare etc

    cand vine vorba de service...au un tel verde, un numar de telefon la care poti suna cam la orice ora, ideea este ca nu va veni nimeni sa remedieza pb, vei suna si te vor asista la telefon; pentru mine, care sunt un utilizator normal al calculatorului, fara cunostinte specifice de vreun fel, asta a fost o problema, de fiecare data stateam zeci de minute sa caut locatiile pe care mi le indicau ei, in calculator, sa modific setari, sa configurez modemul, etc etc etc; si, daca nu se rezolva(eu nu am patit-o, ci o prietena de-a mea) era clar ca problema e de la calculator, nu de la ei/modem/serviciu, etc ;

    cam atat pot sa-ti spun despre click net-ul pe care l-am avut eu(am renuntat acum un an de zile), poate intre timp s-a mai schimbat ceva in mai bine :)

    iti doresc mult succes si o zi frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc frumos, draga Loredana :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc frumos, doamna Elena, utile informatiile dvs, vad ca au remediat astia de la rds in sfarsit... Va imbratisez! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. aha, Giani draga ,multumesc frumos, tare de folos ce imi spui tu,mai ales ca si eu sunt simplu utilizator, si am si situatia financiara... intelegi tu :) Te imbratisez

    RăspundețiȘtergere
  7. Fugi la Romtelecom! Sunt net superiori!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu am avut de gand sa renunt la RDS. Asa ca imi sunt si mie de folos informatiile acestea.
    Imbratisare!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...