Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca
sâmbătă, 11 iunie 2011
"Une sorte de Caprese"
"Une sorte"... pentru ca nu are mozzarella,ci telemea maturata de Huedin,caci mie aceasta imi place, si din aceasta cumpar frecvent
Nu stiu cum faceti voi,dar eu de vreo doua saptamani o tin pe branza cu rosii, sau, ma rog,salate,dar treaba era ca nu mai aprind focul diloc
Iti mai trebuie si altceva,cand ai in fata asa culori?
Rosii proaspete, branza tare-tare, busuioc din recolta de pe pervaz, si un strop de ulei extravirgin,si inca unul de piper proaspat macinat.
Si gata!
Se pare ca mama si-a facut curaj si pregateste sarmale cu varza noua, mare chin.- acum opareste frunzele de varza caci crude nu se misca deloc bine la rulat sarmaua...hmm,sa zicem ca s-a mai racorit, dar eu tot nu m-as incumeta la foc aprins :)
Nu stiu ce si cum cu sarmalele,dar priviti salata mea :)))
Si ce-i mai trebuie unei sambete/ mese ca sa fie perfecta?
Da,ati ghicit...un desert, evident tot de sezon ( inca)
Va plac galetile mele ?( cat un pahar de iaurt mic de tot)
( mama: la cate boluri ai,le servesti in degetarele acelea? :)) )
Sambata seara racoroasa, sa aveti!
Ana
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Salata arata fenomenal! E o mancare de sezon foarte usoara si nu necesita nici timp mult, nici fierbere... :)
RăspundețiȘtergereMultumesc! Da, asa e, usor de facut si delicioasa! :)
RăspundețiȘtergere