Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă – Arsenie Boca

luni, 20 iunie 2011

Sambata cam ghinionista....

anapan dietetic de sambata


Ce face cineva trezit si plecat cu noaptea in cap dupa anumite carti, pe Magheru, daca gaseste toate librariile pe care voia sa le "calce" inchise sau in inventar?

O ia la picior pe bulevard, putin nervos, nu trece totusi indiferent pe langa batrana care vindea niste maci, maica!, cumpara trei snopuri, apoi isi continua drumul,intra la AnaPan ( sau cum ii zice), mai ia si de acolo niste prajituri sugar free,apoi se instaleaza confortabil ( caci la ora aceea matinala inca se poate) in masina si se indreapta spre casa.

Cand ajunge acasa are surpriza deosebita sa constate ca praji s-au cam ofilit, macii ii pune in vaza cu apa si se trezesc de-a binelela ( cu astia venise deja ofiliti :D),dar se resemneaza si se gandeste ca si asa ofilite praji astea pot fi mancate.
Si da, nu sunt dulci deloc, tocmai bune de mancat cu cine ti-e drag,chiar daca aspectul e de aruncat :) ( astea au fost visine toata ziua,caci daca erau cirese eu eram presedinte :)))  )

de sambata

Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa, ca tot a fost basmul la Evaluare... mda,trebuia sa incep cu "a fost odata..."
Dar poate o sa fie, altadata! [ cartile le-om cumpara noi ...miercuri,joi,vineri...cand or fi deschise si librariile,si va mai fi si chef de centru :D]

Va doresc o saptamana plina de succese ( parca nu succesuri,asa-i? :))))

Ana ( fara pan) :P

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...